Kedves Diákunk!

Bizonyára sokat hallottál már a közösségi szolgálatról, és foglalkoztat a kérdés: Miért éppen most? Miért nekem? Mire jó ez? Tudjuk és megértjük, ha elsőre nem találod érdekesnek, fontosnak, amire most mégis vállalkoznod kell. Magad is tapasztalhatod, hogy egy gyorsan változó világban élünk, amelyben az emberek elrohannak egymás mellett, a sorsok és az értékek más dimenzióba kerülnek. Vajon jó ez így?

1. A képzéssel, beiratkozással, befizetésekkel, étkezési és tankönyvtámogatással, tankönyvosztással, diákigazolvánnyal kapcsolatban lenne kérdésem.
Ügyintéző: Mayerné Horváth Ildikó oktatásszervező, Titkárság, Veszprém, Halle utca 3., földszinti iroda, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., 569-880/105
2. Az elektronikus tannaplóba szeretnék belépni, de elakadtam.
Ügyintéző: Tótik Csaba, rendszergazda, Veszprém, Halle utca 3., 1. emeleti iroda, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., 569-880/111
3. A séfes kártyámat szeretném aktiválni és az étkezési támogatást jóváíratni.
Ügyintéző: Tótik Csaba, rendszergazda, Veszprém, Halle utca 3., 1. emeleti iroda, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., 569-880/111
4. A szakmai gyakorlatról szeretnék kérdezni.
Ügyintéző: Mayer Gyula szakmai igazgatóhelyettes, Veszprém, Halle utca 3., 2. emeleti iroda, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., 569-880/102
Klock Erzsébet szakmai munkaközösség vezető, Veszprém, Halle utca 3., 2. emeleti iroda, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.,  569-880/110
5. A szakmai gyakorlathoz szükséges szerződéssel kapcsolatban szeretnék információt kérni.
Ügyintéző: Németh Krisztina, gyakorlati képzés-szervezés felelős, Veszprém, Halle utca 3., 2. emeleti iroda, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., 569-880/120
6. A ciprusi gyakorlattal kapcsolatban szeretnék tájékozódni.
Ügyintéző: Csizmazia Mária nemzetközi koordinátor, Veszprém, Halle utca 3., 2. emeleti iroda, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., 569-880/108
7. Az ausztriai és németországi szakmai gyakorlatról szeretnék kérdezni.
Ügyintéző: Csizmazia Mária, nemzetközi koordinátor, Veszprém, Halle utca 3., 2. emeleti iroda, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., 569-880/108
8. A SéfKrajcáR Étteremben szeretnék tanulószerződést kötni.
Ügyintéző: Gejer Andrea, gazdasági munkatárs, Veszprém, Halle utca 3., 2. emeleti iroda, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., 569-880/104
9. A tanműhelyi csoportbeosztásomról szeretnék tájékozódni.
Ügyintéző: Mayer Szandra, üzletvezető, Veszprém, Halle utca 3., SéfKrajcáR Étterem, 569-880/123
Mauerer István, szakoktató, SéfKrajcáR Étterem, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., 569-880/124
Somogyi Tivadar, szakoktató, SéfKrajcáR Étterem, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., 569-880/124

Elérhetőségeink

Veszprémi SzC "SÉF" Vendéglátóipari és Turisztikai Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája (OM 203 066),
H-8200 Veszprém, Halle u. 3.
Telefon:
+36 88/561-480,
+36 88/561-481
+36 88/569-880
Fax: 88/325-834
e-mail: sef@sef.hu

Jelentkezés

Telefonon: +36-88/561-480, +36-88/561-481
Faxon: +36-88/325-834
e-mailben: jelentkezes@sef.hu

Letölthető jelentkezési lap

SÉF Szakképző Iskola Veszprém, minden jog fenntartva 2016 ©. Készítette a Skindrome studio a JoomShaper által fejlesztett HELIX3 keretrendszer felhasználásával.