Mikulás napi sportdélután

19 csapat részvételével zajlott a december 6.-án megrendezésre került sportnap. Jó hangulat, színvonalas mérkőzések, szurkolás jellemezte a programot. A 9. évfolyam tanulói lelkesen, helyenként szenzációs teljesítménnyel versengtek, míg az idősebbek minden rutinjukat és erejüket bevetve küzdöttek a meccseken. De mindez kevésnek bizonyult a tanári csapat ellen. Nagy örömömre a megbízott „önkéntes „ bírók a fair play szellemében a profikat megszégyenítve vezették a mérkőzésket.

A 2013.12.06. sportnap eredményei a következőképpen alakultak:
Röplabda: Sok-sok óra megfeszített gyakorlás után 1-2 osztály úgy gondolta lehet esélye a Klock Erzsivel felálló világválogatottakat a soraiban tudó tanári csapat ellen…. rosszul gondolták!

Meggyőző fölénnyel kényszerítettünk térdre minden osztályt. Az első mérkőzésen még 4en Klock Erzsi Burucs Tomi Pődör Attila és én álltuk a sarat. A többi mérkőzésen és a döntőben már teljes létszámmal játszottunk.
A döntőt több TV. csatorna is élőben sugározta, és a nézettség az olimpiai döntővel vetekedett… nem csoda hiszen a pályán olyan klasszisok brillíroztak, mint Burucs „Felhő” Tomi, a külföldi edzőtáborból érkezett „Lady” Gaga, Bözsi tanárnő alias Klock Erzsébet, egyenesen a háztetőről Ács Gergely,és a szertárban edződött Pődör Attila és jómagam… :D
1.hely Tanárok
2.: 9sz
3.: 9pi

Kosárlabda: Kihasználva az adottságainkat a kosárban sem tétlenkedtünk és a roppant előkelő 3. helyen végeztünk…. a többszörös aranygyűrűs Burucs- Ács-Gazdag-Pődör-Burján-Iványi nevekkel fémjelzett csapat kihozta magából a maximumot! Több NBA csapat is sorba állt a játékosokért, de a pedagógus életpálya modell kínálta lehetőséggel egyik kérő ajánlata sem versenyezhetett…
1: 12bd
2: 9sz
3: Tanárok és 12an


Labdarúgás: a világ legnépszerűbb sportja, a focihoz mindenki ért….főleg Magyarországon… ezen gondolatokon felbuzdulva néhány csapat és diák valóban elhitte, hogy lehet esélye a tanárok ellen…mondanom sem kell ismét rosszul gondolták!

 

A csapat vezetője és karmestere Vaszary „dobostorta” Laci igazi vezérhez méltóan irányította a csapatot, könnyű dolga volt hisz olyan tehetségek alkották a csapatot, mint Christiano Gaga (szabadnapjain a Real Madrid ikonja) Tomi Messi (a Barcelona sztárja ) Zsolti Pirlo (a legsikeresebb olasz csapat a Juventus vezére) A.C.=Ács-i Milan Gergely, és jómagam. Fizetés kiegészítésként festékboltban vagyok színminta, így fogtam mint a kékfesték! :D

A döntő után a szövetségi kapitány nélküli magyar válogatott menedzsere is kopogtatott a szertár ajtaján, de udvariasan elhárítottuk az érdeklődését. Már élő szerződéssel rendelkezünk a Hoffman rózsa vezette, pedagógus válogatottal!

1: Tanárok
2: 9sz
3: 13va/vn


Üdvözlettel: Knézy akarom mondani, Burján Jenő
 

Elérhetőségeink

Veszprémi SzC "SÉF" Vendéglátóipari és Turisztikai Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája (OM 203 066),
H-8200 Veszprém, Halle u. 3.
Telefon:
+36 88/561-480,
+36 88/561-481
+36 88/569-880
Fax: 88/325-834
e-mail: sef@sef.hu

Jelentkezés

Telefonon: +36-88/561-480, +36-88/561-481
Faxon: +36-88/325-834
e-mailben: jelentkezes@sef.hu

Letölthető jelentkezési lap

Online jelentkezés