Tisztelt Mayer Gyula Igazgató Úr!

Bocsánat hogy levelemmel zavarom, de számomra nagyon fontos ügyben keresném levelemmel.
Engedje meg hogy először is bemutatkozzam. Szabó László 43 éves, helyi vállalkozó vagyok Monorról, Goods Market üzletet üzemeltetek. Igaz kereskedő vagyok nem vendéglátós, de azt gondolom rokon szakmáról van szó. Ezért is gondoltam, hogy megkeresem önt. De nem is szaporítanám tovább a szót a lényegre térek. Az idei évben párommal augusztus 23-tól 30-ig Cipruson nyaraltunk és óriási örömünkre, volt szerencsénk megismerkedni az önök nagyon kedves, nagyon ügyes és még folytathatnám a sort, hogy milyen nagyon de nagyon szuper diákjaival, akik Cipruson végzik a tanulmányi munkájukat.

Amikor odaértünk az Asterias Beach szállodába Ayia Napa-ra 23-án este nagyon meglepődtünk, hogy magyar szót hallunk, rögtön szóba is elegyedtünk a fiatalokkal. Végtelen kedvesek voltak és ők is ugyanúgy meglepődtek, megörültek hogy magyarok vagyunk. A rövid megismerkedés után az eltöltött egy hét nyaralásunk alatt nagyon összebarátkoztunk mind az azt hiszem 26 diákkal, megkedveltük őket, és azt hiszem ők is minket. Ezért azt kell hogy mondjam, nagyon pozitív dicséretes kis társaságot ismerhettünk meg. A kérésem az lenne ha ezek a fiatalok hazaérnek úgy tudom november elején, akkor nagyon de nagyon dicsérje meg őket, mert le a kalappal ezek a fiatalok előtt, nagyon helyt állnak távol az otthonuktól külföldön, és azt gondolom büszkék lehetünk rájuk, hogy ilyen kiváló szorgos kis diákok vannak kicsi országunkban. Remélem illetve azt gondolom sikeres vizsgát tesznek majd, és megállják a helyüket a vendéglátás és a nagybetűs élet világában.
Mindenesetre arra kérném hogy adja át nekik az üdvözletünket innen Monorról is, és nagyon dicsérje meg őket a nevünkben is. Én ezt megígértem nekik hogy megkeresem önt, és nagyon megdicsérem őket de nem azért mert ők kértek, hanem azért mert nem tudom nekik mással meghálálni, hogy ilyen kedves és szorgos diákok és ahogy mindenben készségesen rendelkezésünkre álltak,de nem csak nekünk hanem minden vendéghez nagyon pozitívan álltak. Ezért még egyszer arra kérném, ami öntől telik tegye meg a diákjai munkájának a megbecsüléséért.

Köszönök mindent előre is, és várom az esetleges válaszát.

Üdvözlettel: Szabó László (Monor)

Elérhetőségeink

Veszprémi SZC "SÉF" Vendéglátás-Turizmus Technikum és Szakképző Iskola (OM 203 066/013),
H-8200 Veszprém, Halle u. 3.

Igazgatóhelyettesek: +36 70/641-4035
Titkárság: +36 70/641-4052
E-mail: sef@sef.hu

Nyitvatartás: 8.00–16.00
Ügyfélszolgálat: 9.00–12.00, 13.00–15.00

Jelentkezés

e-mailben: jelentkezes@sef.hu

Online jelentkezés