Erasmus+ projekt 2019-2020

 „EURÓPAI GASZTRO-PORTRÉ 2019-2020”- pályázati program

Projektszám: 2019-1-HU01-KA116-060278
Projekt kezdete: 2019. 06. 15.
Projekt befejezése: 2020. 06. 14.

Elnyert támogatás összege: 235.863,00 Euro
A programban résztvevők száma: 53 fő
A külföldi mobilitás időtartama: 3–4,5 hónap

A projekt résztvevői: szakács, pincér, vendéglátás-szervező-vendéglős szakmai képzésben tanuló diákok és kísérőtanáraik
A projekt célja: Vendéglátóipari, szakmai gyakorlati ismeretek elsajátítása, korábban megszerzett szakmai kompetenciák bővítése, idegen nyelvi kommunikáció fejlesztése 4,5 csillagos ciprusi/németországi szállodákban, külföldi szakmai felügyelettel, ösztöndíj-támogatással. Az interkulturális ismeretek fejlesztése mellett a projekt hozzájárult a külföldön elsajátított képességek hazai elismeréséhez (ECVET) és tantárgyi beszámításához.

Részletek a projektről (ppt bemutató)

 

Elérhetőségeink

Veszprémi SZC "SÉF" Vendéglátás-Turizmus Technikum és Szakképző Iskola (OM 203 066),
H-8200 Veszprém, Halle u. 3.
Telefon:
+36 88/561-480,
+36 88/561-481
+36 88/569-880
Fax: 88/325-834
e-mail: sef@sef.hu

Jelentkezés

Telefonon: +36-88/561-480, +36-88/561-481
Faxon: +36-88/325-834
e-mailben: jelentkezes@sef.hu

Letölthető jelentkezési lap

Online jelentkezés