SZC logo

Veszprémi Szakképzési Centrum

OM kód: OM 203 066/013 | H-8200 Veszprém, Halle u. 3.

Intézmény logo

Veszprémi SZC "SÉF" Vendéglátás-Turizmus Technikum és Szakképző Iskola

HírekKözérdekű adatokÖkoiskolaKRÉTA
Széchenyi 2020

Történet

Történetünk

Történet

Kedves Látogató!

Szeretettel üdvözlöm Önt iskolánk honlapján. Örömünkre szolgál, hogy képzési kínálatunk, elért eredményeink felkeltették érdeklődését intézményünk iránt.

Az intézmény évek óta tartósan 450-500 fő tanulóval működik, akik 18-20 osztályközösséget alkotnak. Iskolánkban a turizmus-vendéglátás ágazatban oktatunk, mind az alapképzésben, mind az érettségire épülő szakképzésben. A technikumi oktatásban: cukrász szaktechnikus, vendégtéri szaktechnikus, szakács szaktechnikus, illetve turisztikai technikus; turisztikai szervező, idegenvezető szakmairányon. A szakképző oktatásban: cukrász, panziós-fogadós, pincér-vendégtéri szakember, szakács szakmában.

Meggyőződésünk, hogy napjainkban – a folyamatos változások, gazdasági és értékválságok miatt – elengedhetetlenül fontos, hogy az iskola biztos pont legyen a tanulók, a szülők és a tanárok életében. Olyan hely, ahol a kialakult értékek, normák, hagyományok, kötelességek és elvárások teszik biztonságossá és kiszámíthatóvá a mindennapokat.

Elengedhetetlennek tartjuk az egymásra figyelést, a segítőkészséget, az empátiát, ugyanakkor a kötelességtudatot, a tisztességes munkavégzést is mind a tanulóknál, mind az oktatóknál. Az oktatói testülettel azért dolgozunk, hogy minden tanuló elérhesse teljesítőképességének maximumát, s a modern világ számára fontos tulajdonságokkal, készségekkel, képességekkel felvértezve léphessenek ki a munkaerőpiacra.

A színvonalas szakmai és közismereti oktatáson kívül számtalan lehetőséggel igyekszünk mozgalmasabbá, színesebbé tenni a diákéletet.

„SÉF”= siker, érvényesülés, fejlődés

Végh Dávid
megbízott igazgató


Partnereink

SZC logo

Veszprémi Szakképzési Centrum


Veszprémi SZC "SÉF" Vendéglátás-Turizmus Technikum és Szakképző Iskola

H-8200 Veszprém, Halle u. 3.

Telefon: Titkárság (munkaidőben): +36 70/641-4052

E-mail: sef@sef.hu

OM azonosító: OM 203 066/013


2024Veszprémi SZC "SÉF" Vendéglátás-Turizmus Technikum és Szakképző Iskola